Google-Review-ChargeMakers

Werken bij ChargeMakers

Hart-van-Holland-Technische-Unie-2-1

Kom jij ons team versterken?

ChargeMakers groeit enorm en zijn daarom opzoek naar nieuwe collega’s die bij ons komen werken en het team gaan versterken. Misschien ook naar jou! Wij zijn een start-up bedrijf waarin wij veel samenwerken met professionals en experts. Samen willen wij mobiel rijden gemakkelijker en leuker maken. Werken kan vanuit ons kantoor in Amstelveen of vanuit huis.

Wi jij werken bij een snelgroeiende laadpalen start-up? Bekijk hier onze vacatures of neem direct contact op met Cathelijn Schoenmakers

Vacatures

Operationeel- & Customer Service medewerker

ChargeMakers groeit en daarom zoeken wij iemand die ons team komt versterken. Wil jij werken bij een snelgroeiend laadpalen bedrijf waar je echt impact kan maken? Dan komen wij graag met je in contact.

 

Wat ga je doen?

·       Je hebt het eerste contact met nieuwe en bestaande klanten via email, telefoon of chat

·       Je bent het eerste support bij praktische of (eenvoudige) technische vragen

·       Je hebt contact met onze installateurs en plant installaties in

·       Je helpt mee op een externe locatie om een event te begeleiden, foto’s te maken  etc,

·       Je houdt het klantcontact bij in ons CRM systeem

 

Dit verwachten wij van jou

·       Je hebt een afgeronde MBO of HBO opleiding

·       Je spreekt Nederlands & Engels vloeiend;

·       0-4 jaar werkervaring

·       Telefonisch klantcontact vind je leuk om te doen

·       Je denkt in oplossingen en wil de klant graag helpen

·       Je vindt het leuk om overzicht te houden en werkt graag in een CRM-systeem

·       Je wil je inzetten voor duurzame mobiliteit

 

Dit bieden wij jou

·       Werken bij een snelgroeiend startup bedrijf waar veel kansen liggen

·       Marktconform salaris

·       24 tot 32 uur contract

·       Hybride werken (thuis en bij ChargeMakers)

·       Flexibel werken

·       Een laptop van de zaak

·       Reiskostenvergoeding

·       Bijdrage leveren aan duurzame mobiliteit

 

Klinkt dit iets voor jou en wil jij jezelf optimaal ontwikkelen bij snelgroeiende startup? Dan is ChargeMakers een perfecte keuze voor jou. Wij komen graag met je in gesprek. Stuur een email met een korte motivatie naar cathelijn@chargemakers.com of neem direct contact op via 020-210 1998.

 

 

Stagiair voor zomerperiode of daarna

 Heb jij affiniteit met laadpalen, verduurzaming van mobiliteit en wil je in een korte tijd veel hierover leren? Dat kan bij ChargeMakers, een Startup op het gebied van laadpalen. Wij verhuren laadpalen voor op events, verkopen laders voor thuis of op de zaak en leveren snelladers – zelfs met accu. In een klein team draai je direct mee en lever je direct een bijdrage aan gave projecten die er toe doen.  
 


 

Wat ga je doen?

·      Projectvoorbereiding: op kantoor help je mee aan projecten voorbereiden (zoals laadpalen instellen en planningen maken)

·      Intake en klant gesprekken: je spreekt met (potentiële) klanten voor zowel tijdelijke verhuur van laadpalen als de verkoop ervan. Eerste intake gesprekken kan je wellicht al snel zelf doen.

·      CRM: wij werken met een CRM systeem waar vanuit je alles kan bijhouden.

·      Meehelpen op events: je helpt mee om alle laadpalen werkend op te leveren, maar je mag ook foto’s maken, klantreviews opvragen of content schrijven voor onze nieuwsbrief.

·      Online marketingactiviteiten: zoals het schrijven van een blog, het maken van een video of SEO optimalisatie.

–> Kortom er is genoeg te doen.

 

Wij zitten met ons kantoor in Amstelveen. We bieden je een flexibele rol aan waardoor je vanuit huis of vanuit ons kantoor kan werken. Je werkt direct samen met de eigenaar en marketing manager zodat je in een korte tijd veel leert en meekrijgt van de markt van laadpalen en emobility. 

 

Wat zoeken wij:

·      Een stagiair met een open, energieke houding

·      Goede communicatie skills

·      Vloeiend in Nederlands en goed in Engels

·      Proactieve houding en je vindt het leuk om zelfstandig te werken

·      Volgt een HBO of Universitaire opleiding

·      Affiniteit met laadpalen en verduurzaming van mobiliteit is een pré

 

Interesse of wil je meer weten? Stuur een berichtje naar cathelijn@chargemakers.com of vul het formulier hieronder in. 

Bellen mag natuurlijk ook 🙂 op nummer 020-210 1998. Wij komen heel graag met je in contact.

Cathelijn-Schoenmakers-ChargeMakers

Cathelijn Schoenmakers- Kloeze

Marketing en Customer Service manager ChargeMakers

Het leukste aan het werken bij ChargeMakers vind ik het contact met klanten. Met al onze verschillende laadoplossingen, onze opgedane kennis van de markt en het grote netwerk kunnen wij veel klanten verder helpen. Van automerken, eventlocaties tot een consument die een nieuwe laadpaal wil voor thuis. Iedereen helpen wij graag om elektrisch rijden niet allen makkelijker maar ook leuker te maken.

Stage lopen?

Heb je affiniteit met elektrische auto's, laadpalen en wil je er graag nog meer over leren? Bij ChargeMakers kan je stage lopen en direct ervaring opdoen!

Interesse of meer weten? Wij komen graag met je in gesprek.

Leuke bijbaan!

'Autorijden doe ik graag. Ik help wel eens mee door laadpalen te brengen naar Events.' Leuk om te doen en zo verdien ik ook wat bij.'
Ook interesse in deze gave bijbaan? Leuk als je contact opneemt.

Over ChargeMakers

ChargeMakers laadt overal op. Dat is ons motto. Dat doen wij met onze tijdelijke laadpunten voor op events. Daarnaast verkopen wij laadpunten voor op de zaak of thuis. Vaak helpen wij klanten met de keuze voor de juiste laadpaal en verzorgen wij ook de installatie. Naast de thuisladers richten wij ons sinds 2022 ook op de markt van Snelladers. Kortom ChargeMakers groeit en breidt haar producten en diensten continu uit. Bij ons staat innovatie, klantgerichtheid en focus op duurzaamheid voorop.

Ons team

ChargeMakers is in 2019 opgezet door de founder Caspar Schoenmakers. Zijn passie voor ondernemen en verschillende oplossingen bieden voor de laadmarkt is aanstekelijk. Caspar werkt intensief samen een vast team van installateurs en technici. Daarnaast werkt Cathelijn mee als marketing- en customer service manager en heeft ChargeMakers een super timmerman die de houten palen op maat maakt. Wij hebben een open, vriendelijke cultuur met mensen die passie hebben voor laadpalen en de wereld een beetje duurzamer maken. Er is genoeg te doen, leuk als jij ons team komt versterken.

Caspar-schoenmakers-ChargeMakers

Caspar Schoenmakers

Founder en eigenaar

'Als eigenaar ben ik altijd bezig met het volgende innovatieve project. De markt van elektrische auto's is enorm aan het groeien en de vraag naar laadoplossingen daardoor ook. Het is gaaf om, samen met het team van ChargeMakers, hier een steentje aan bij te dragen'.

Impressie van ons werk

Bij ChargeMakers draag je bij aan duurzame wereld. Daarnaast zorgen wij er ook voor dat op events EV rijders voldoende geladen weer naar huis kunnen. Een win win dus.

Scroll naar boven