Wij zijn niet de enige die het zien; Tijdelijke Laadpunten lossen een probleem op

Tijdelijke Laadpunten Mobile EV chargers report ChargeMakers guidehouse insights

deel dit bericht

Deel op facebook
Deel op linkedin
Deel op twitter
Deel op email

Tijdelijke Laadpunten (mobiele laadpunten) lossen een probleem op en dit rapport voorziet giga groei (x32!) richting 2030. Denk aan bouwplaatsen, huurpanden, mobiliteitspleinen, proefprojecten, vlootelektrificatie, vakantiedrukte, bijeenkomsten – de lijst is eindeloos.

Het rapport van Guidehouse Insights laat zien dat de markt voor tijdelijke laadpunten veel harder groeit dan die van vaste laadpalen, juist omdat ze in een behoefte voorzien die nu begint te ontstaan. De Mobiele Laadpleinen van ChargeMakers zijn nu al klaar voor die groei.

Tijdelijke Laadpunten Mobile EV chargers report ChargeMakers guidehouse insights

Tijdelijke Laadpunten Groei 2020-2030

Nu al (in 2020;) ervaring opdoen met de inzet van tijdelijke laadpunten? Bel 020 – 210 1998 of mail info@chargemakers.com – we helpen graag.

Ontvang de ChargeMakers Updates

En blijf op de hoogte over (tijdelijk) laden en elektrische mobiliteit

Ander ChargeMakers Nieuws

Nieuws

2022! Mooie groeiambities voor ChargeMakers

Het aantal elektrische auto’s stijgt in 2022. ING stelt in haar onderzoek vast dat naar verwachting in 2022 bijna 1 op de 4 nieuwe auto’s volledig elektrisch zal zijn. Focus en groei ambities 2022; tijdelijke laadpunten; vaste laadpalen en Snelladers… ChargeMakers gaat in 2022 nog meer inzetten op het faciliteren van tijdelijke laadpunten. ‘ Met

Nieuws

Wow dat is mooi…Een houten laadpaal! Gewoon te bestellen in onze store.

Mooi hè deze houten laadpaal! Dat vinden wij nou ook! Gewoon te bestellen bij ChargeMakers. Een houten laadpaal, mooi en functioneel… Zo is het hebben van een EV niet alleen goed voor het milieu maar heb je ook gelijk een mooie erecatcher voor de deur. Tof met een likje verf of gewoon onbehandeld landelijk zoals

nl_NL
Scroll naar top