Wij zijn niet de enige die het zien; Tijdelijke Laadpunten lossen een probleem op

Tijdelijke Laadpunten Mobile EV chargers report ChargeMakers guidehouse insights

deel dit bericht

Deel op facebook
Deel op linkedin
Deel op twitter
Deel op email

Tijdelijke Laadpunten (mobiele laadpunten) lossen een probleem op en dit rapport voorziet giga groei (x32!) richting 2030. Denk aan bouwplaatsen, huurpanden, mobiliteitspleinen, proefprojecten, vlootelektrificatie, vakantiedrukte, bijeenkomsten – de lijst is eindeloos.

Het rapport van Guidehouse Insights laat zien dat de markt voor tijdelijke laadpunten veel harder groeit dan die van vaste laadpalen, juist omdat ze in een behoefte voorzien die nu begint te ontstaan. De Mobiele Laadpleinen van ChargeMakers zijn nu al klaar voor die groei.

Tijdelijke Laadpunten Mobile EV chargers report ChargeMakers guidehouse insights

Tijdelijke Laadpunten Groei 2020-2030

Nu al (in 2020;) ervaring opdoen met de inzet van tijdelijke laadpunten? Bel 020 – 210 1998 of mail info@chargemakers.com – we helpen graag.

Ontvang de ChargeMakers Updates

En blijf op de hoogte over (tijdelijk) laden en elektrische mobiliteit

Ander ChargeMakers Nieuws

Volvo_XC90_T8 _ChargeMakers_thuisladen
Blog

Duurzaam uitgesteld laden als oplossing voor de hoge energieprijzen.

Thuisladen voor een gunstige prijs, niet te langzaam en ook nog duurzaam laden. Dat wil elke EV rijder wel… 3 punten hoe je dit kan realiseren door duurzaam uitgesteld te laden lees je hier. Hoe goedkoper de stroom hoe goedkoper je rijdt als EV-gebruiker. Dat klinkt logisch, maar is vandaag de dag best een uitdaging.

nl_NL
Scroll naar top