Wij zijn niet de enige die het zien; Tijdelijke Laadpunten lossen een probleem op

Tijdelijke Laadpunten Mobile EV chargers report ChargeMakers guidehouse insights

deel dit bericht

Deel op facebook
Deel op linkedin
Deel op twitter
Deel op email

Tijdelijke Laadpunten (mobiele laadpunten) lossen een probleem op en dit rapport voorziet giga groei (x32!) richting 2030. Denk aan bouwplaatsen, huurpanden, mobiliteitspleinen, proefprojecten, vlootelektrificatie, vakantiedrukte, bijeenkomsten – de lijst is eindeloos.

Het rapport van Guidehouse Insights laat zien dat de markt voor tijdelijke laadpunten veel harder groeit dan die van vaste laadpalen, juist omdat ze in een behoefte voorzien die nu begint te ontstaan. De Mobiele Laadpleinen van ChargeMakers zijn nu al klaar voor die groei.

Tijdelijke Laadpunten Mobile EV chargers report ChargeMakers guidehouse insights

Tijdelijke Laadpunten Groei 2020-2030

Nu al (in 2020;) ervaring opdoen met de inzet van tijdelijke laadpunten? Bel 020 – 210 1998 of mail info@chargemakers.com – we helpen graag.

Ontvang de ChargeMakers Updates

En blijf op de hoogte over (tijdelijk) laden en elektrische mobiliteit

Ander ChargeMakers Nieuws

Route-Tesla-NL-IT-ChargeMakers
Blog

Even eruit: EV Vakantie Toscane

Vakantie 2021 update van Caspar: In het kader van ‘practise what you preach’ zijn we met onze elektrische auto voor het eerst op vakantie geweest. Lekker naar Italië gereden en in een notendop was dit onze ervaring (spoiler: aanrader!): Voor het eerst op vakantie geweest met een EV (liefkozend ons ‘elektrogebakje’, Model 3 LR 2021)

ChargeMakers-Tesla-Model-3-aanhanger
Nieuws

Elektrisch transport van ChargeMakers laadpalen

Elektrisch vervoer voor elektrisch vervoer: we brengen en halen onze Tijdelijke Laadpunten nu 100% elektrisch! Zoveel mogelijk geladen van onze eigen zonnepanelen. Onze eigen Tesla Model 3 mag tot 1000kg trekken (geremd) en dat is voldoende voor onze ‘Laadhangers’. Zo zorgen we dat we de de daad bij het woord voegen en onze eigen uitstoot

nl_NL
Scroll naar top