deel dit bericht

Deel op facebook
Deel op linkedin
Deel op twitter
Deel op email

De EV rijder geeft zijn privé laadpunt een 9,25 en een openbaar laadpunt elders slechts een 6,75.

Dat blijkt uit het Nationaal Laadonderzoek van het RVO.

Bij ChargeMakers snappen wij dat heel goed. Het is niet alleen prettig om je EV thuis te laden terwijl jij slaapt of je koffie drinkt. Het is ook goed voor de portemonnee; een privé laadpunt verdient zichzelf gemiddeld in 3 jaar terug.

Bij ChargeMakers bieden wij verschillende laadpunten aan. Wij adviseren graag welk laadpunt het beste past bij jou situatie thuis. Wij verzorgen daarnaast ook de installatie van onze laadpunten.

Een selectie van onze opgeleverde thuisladers… een Alfen Single S-Line met grijze kap, een zwarte Easee Home en de Wallbox Chargers Pulsar Plus. 
Een van onze klanten over ChargeMakers: ‘Snel geregeld, prima advies gehad voor een laadpaal en backoffice passend bij mijn wensen tegen de meest voordelige prijs. Aanrader.’

Uit het RVO onderzoek komt verder naar voren dat:

  • 78% van de respondenten heeft thuis een laadplek (privé laadpaal thuis of laden via stopcontact) en daar wordt gemiddeld 76% van de kilometers geladen.
  • EV-rijders hebben relatief vaak een eigen oprit of laadmogelijkheid. Dit suggereert dat een eigen oprit of laadmogelijkheid belangrijk is bij de keuze om elektrisch te gaan rijden
  • Van de thuis geladen kilometers wordt ongeveerde helft geregistreerd via een laadpas, de andere helft van de geladen kilometers op een privé laadpaal thuis vindt plaats buiten het zicht van de serviceproviders en netbeheerders.
  • Twee derde van de EV-rijders met een laadpunt thuis laadt op een 3-faselader. 41% kan thuis slim laden en 21% is aangesloten op een slim energiemanagementsysteem. Bron: Nationaal Laadonderzoek 2021 RVO

Thuis laden is een slimme, duurzame en prettige oplossing voor EV rijders. Bij ChargeMakers helpen wij je graag bij de keuze van de juiste laadpaal, wij delen onze ervaringen en kennis rondom verreken en slim laden. Indien gewenst verzorgen wij ook de gehele installatie van de laadpaal.

Waar je als EV gebruiker ook bent, ChargeMakers zorgt ervoor dat je voldoende geladen op weg kan of weer thuis komt.

Ontvang de ChargeMakers Updates

En blijf op de hoogte over (tijdelijk) laden en elektrische mobiliteit

Ander ChargeMakers Nieuws

Blog

Duurzaam uitgesteld laden als oplossing voor de hoge energieprijzen.

Thuisladen voor een gunstige prijs, niet te langzaam en ook nog duurzaam laden. Dat wil elke EV rijder wel… 3 punten hoe je dit kan realiseren door duurzaam uitgesteld te laden lees je hier. Hoe goedkoper de stroom hoe goedkoper je rijdt als EV-gebruiker. Dat klinkt logisch, maar is vandaag de dag best een uitdaging.

Blog

Wanneer heb je nu dé optimale snellaadervaring?

Benieuwd hoe jij sneller kan laden bij een snellader? Lees hier de vier zaken om rekening mee te houden. Maar eerst even over mijn optimale snellaadervaring bij de Witte bergen in Eemnes. Ik was onderweg met mijn Tesla model 3 en stopte bij de nieuwe Super chargers aldaar. Deze zijn nieuw en heel snel; zo’n

nl_NL
Scroll naar top