Strukton Civiel en ChargeMakers zorgen samen voor laadoplossingen op de bouwplaats

ChargeMakers Strukton samenwerking tijdelijke laadpunten bouw en infra civiel

deel dit bericht

Deel op facebook
Deel op linkedin
Deel op twitter
Deel op email

Het beeld op de bouwplaats is aan het veranderen; het wordt nog stiller, schoner en veiliger mede door gebruik van elektrisch materieel. Deze verandering gaat niet vanzelf, om dit materieel optimaal in te zetten zijn nieuwe oplossingen nodig. Daarom bieden Strukton Civiel Start-up & Innovation Centre en ChargeMakers vanaf vandaag tijdelijke laadinfrastructuur bij bouwplaatsen en infrawerken aan.

De elektrificatie in de bouwsector maakt mogelijk wat met de huidige fossiele oplossingen niet mogelijk was; uitstootvrij werken in gebieden waar dat een must is. Denk aan Natura2000 of binnenstedelijke gebieden. Dit betekent dat er op die bouwplaatsen een steeds grotere behoefte ontstaat voor tijdelijke laadinfrastructuur, wat om specifieke oplossingen vraagt. ChargeMakers levert al laadinfrastructuur bij grote evenementen en congressen. Dit zijn, net als de bouw, locaties die een tijdelijke infrastructuur vragen.

“Een samenwerking in de bouw en infra sector was dan ook een logische vervolgstap” aldus Annemarie Boereboom, New Business Development Manager bij Strukton Civiel

Met zijn idee van tijdelijke laadpunten heeft Caspar Schoenmakers in 2019 ChargeMakers opgericht. Waar vaste laadpunten niet mogelijk zijn of als er tijdelijke vraag is, heeft ChargeMakers met de plug & play laadpleinen een unieke oplossing te bieden.

Caspar Schoenmakers vult aan; “De samenwerking met het Strukton Civiel Start-up & Innovation Centre biedt de mogelijkheid om de unieke oplossing van ChargeMakers te combineren met de kennis en kunde van Strukton in de bouw en infra. We zien veel kansen in deze branche en kijken uit naar een succesvolle samenwerking”.

ChargeMakers Tijdelijk Laadpunt Laadpaal Strukton Samenwerking Utrecht

“Waar het kan, kiest Strukton voor elektrisch. Dat is bij ons zo, maar geldt tegenwoordig eigenlijk al voor de hele bouwsector” zegt Eric Van Roekel, Directeur van het Strukton Civiel Start-up & Innovation Centre. “De oplossing van tijdelijke laadinfra is dan ook niet alleen voor ons, maar juist voor de hele sector bedoeld. We hebben allemaal dezelfde ambitie om duurzaam te werken, laten we dat in samenwerking met elkaar bereiken”.

Voor meer informatie of vragen, neem contact met ons op (020 – 210 1998)

Ontvang de ChargeMakers Updates

En blijf op de hoogte over (tijdelijk) laden en elektrische mobiliteit

Ander ChargeMakers Nieuws

Route-Tesla-NL-IT-ChargeMakers
Blog

Even eruit: EV Vakantie Toscane

Vakantie 2021 update van Caspar: In het kader van ‘practise what you preach’ zijn we met onze elektrische auto voor het eerst op vakantie geweest. Lekker naar Italië gereden en in een notendop was dit onze ervaring (spoiler: aanrader!): Voor het eerst op vakantie geweest met een EV (liefkozend ons ‘elektrogebakje’, Model 3 LR 2021)

ChargeMakers-Tesla-Model-3-aanhanger
Nieuws

Elektrisch transport van ChargeMakers laadpalen

Elektrisch vervoer voor elektrisch vervoer: we brengen en halen onze Tijdelijke Laadpunten nu 100% elektrisch! Zoveel mogelijk geladen van onze eigen zonnepanelen. Onze eigen Tesla Model 3 mag tot 1000kg trekken (geremd) en dat is voldoende voor onze ‘Laadhangers’. Zo zorgen we dat we de de daad bij het woord voegen en onze eigen uitstoot

nl_NL
Scroll naar top