Google-Review-ChargeMakers

Strukton Civiel en ChargeMakers zorgen samen voor laadoplossingen op de bouwplaats

ChargeMakers Strukton samenwerking tijdelijke laadpunten bouw en infra civiel

deel dit bericht

Het beeld op de bouwplaats is aan het veranderen; het wordt nog stiller, schoner en veiliger mede door gebruik van elektrisch materieel. Deze verandering gaat niet vanzelf, om dit materieel optimaal in te zetten zijn nieuwe oplossingen nodig. Daarom bieden Strukton Civiel Start-up & Innovation Centre en ChargeMakers vanaf vandaag tijdelijke laadinfrastructuur bij bouwplaatsen en infrawerken aan.

De elektrificatie in de bouwsector maakt mogelijk wat met de huidige fossiele oplossingen niet mogelijk was; uitstootvrij werken in gebieden waar dat een must is. Denk aan Natura2000 of binnenstedelijke gebieden. Dit betekent dat er op die bouwplaatsen een steeds grotere behoefte ontstaat voor tijdelijke laadinfrastructuur, wat om specifieke oplossingen vraagt. ChargeMakers levert al laadinfrastructuur bij grote evenementen en congressen. Dit zijn, net als de bouw, locaties die een tijdelijke infrastructuur vragen.

“Een samenwerking in de bouw en infra sector was dan ook een logische vervolgstap” aldus Annemarie Boereboom, New Business Development Manager bij Strukton Civiel

Met zijn idee van tijdelijke laadpunten heeft Caspar Schoenmakers in 2019 ChargeMakers opgericht. Waar vaste laadpunten niet mogelijk zijn of als er tijdelijke vraag is, heeft ChargeMakers met de plug & play laadpleinen een unieke oplossing te bieden.

Caspar Schoenmakers vult aan; “De samenwerking met het Strukton Civiel Start-up & Innovation Centre biedt de mogelijkheid om de unieke oplossing van ChargeMakers te combineren met de kennis en kunde van Strukton in de bouw en infra. We zien veel kansen in deze branche en kijken uit naar een succesvolle samenwerking”.

ChargeMakers Tijdelijk Laadpunt Laadpaal Strukton Samenwerking Utrecht

“Waar het kan, kiest Strukton voor elektrisch. Dat is bij ons zo, maar geldt tegenwoordig eigenlijk al voor de hele bouwsector” zegt Eric Van Roekel, Directeur van het Strukton Civiel Start-up & Innovation Centre. “De oplossing van tijdelijke laadinfra is dan ook niet alleen voor ons, maar juist voor de hele sector bedoeld. We hebben allemaal dezelfde ambitie om duurzaam te werken, laten we dat in samenwerking met elkaar bereiken”.

Voor meer informatie of vragen, neem contact met ons op (020 – 210 1998)

Ontvang de ChargeMakers Updates

En blijf op de hoogte over (tijdelijk) laden en elektrische mobiliteit

Ander ChargeMakers Nieuws

Easee-ChargeMakers-Front-Cover-Red
Nieuws

Easee verkoopverbod in Nederland

Per 18 april 2023 geldt er een verkoopverbod voor Easee laders in Nederland in afwachting van een definitief oordeel van de Rijksinspectie Digitale Infrastructuur (RDI).

ChargeMakers-thuisladen-laadpaal
Nieuws

In 3 stappen hoe thuisladen werkt.

ChargeMakers legt in 3 stappen uit hoe het thuisladen werkt en de stroom vanaf je huis naar de laadpaal gaat.

Klaar om te laden? Wij helpen je kiezen

Met tips uit de praktijk en onze Top 3’s maak je makkelijk een keuze.

Scroll naar boven