NewMotion Home Advanced

Specificaties

Gewicht 3,5 kg
Afmetingen 51 × 20 × 14 cm
Merk

NewMotion

Laadvermogen

3,7-22kW

Laden van de zon

Nee

Bediening

Laadpas, Plug&Charge

Kleur

Wit

Aansluiting (Type 2)

Vaste kabel

Zakelijke verrekening

Ja (abo vereist)

DC Lekstroombeveiliging

Ingebouwd

Load Balancing

Ja, optioneel via extra module

Inzicht laadsessies

Ja, via web (abo)

Materiaal

Kunststof

MPN

32021, 32024, 32026

Geschikt voor

Alle elektrische auto's met Type 2 aansluiting, Aiways, Audi, BMW, BYD, Citroën, Cupra, DS, Fiat, Ford, Honda, Hongqi, Hyundai, Jaguar, KIA, Lexus, Lotus, Lucid, Lynk & Co, Mercedes, MG, MINI, NIO, Nissan, Opel, Peugeot, Polestar, Porsche, Renault, Rolls-Royce, Skoda, Smart, Tesla, Toyota, Volkswagen, Volvo, XPENG

910,00 excl. btw

Waarom deze kiezen?

Ook wel bekend als ‘Lolo’ (RedDot Design Award winnaar) is de NewMotion Home Advanced al jaren een van de beste verkochte laadpalen voor thuisgebruik. We hebben ‘m zelf ook thuis. Met vaste kabel, plug & charge en automatische verrekening wordt het laden zo makkelijk mogelijk gemaakt. Natuurlijk ook met socket te krijgen.

Stel hieronder je NetMotion Home Advanced samen en bestel direct:

ChargeMakers Review Score.
Wat vinden wij ervan?

4.5/5

We maken laden èn bestellen makkelijk:

  • Gratis verzonden - 95% binnen 3 dagen in huis
  • 2 jaar garantie - Op de lader èn de installatie
  • Installatie - Binnen 2 weken
  • Veilig betalen - iDeal of SEPA (SSL)
  • Vragen? Wij helpen je kiezen
Gratis verzending120-180 dag(en)

Uitverkocht

Meer weten

De NewMotion Home Advanced is NewMotion’s meest geavanceerde laadpaal voor thuisgebruik. Ideaal met slimme functionaliteit als Load Balancing via je slimme meter ingebouwd. Dat is te activeren door een maandelijks abonnement (€4,13 excl. btw) af te sluiten bij NewMotion, verder is er geen extra hardware nodig. Heb je geen slimme meter? Dan is er wel een extra load balancing module nodig in de meterkast. Het is voordeliger om bij je netbeheerder een slimme meter aan te vragen (+-€70,-) dan de extra module van NewMotion aan te schaffen. Hou dan wel rekening met de levertijd van de slimme meter via de netbeheerder.

 

Om de Home Advanced te kunnen beheren op afstand (verrekenen, sessies starten/stoppen of de lader resetten) is ook een backoffice abonnement bij NewMotion nodig (vanaf €4,- per maand). Dit is overigens bij alle laders zo die automatisch verrekenen voor de berijder bij zakelijk gebruik, dus geen nadeel (of voordeel) van deze laadpaal van NewMotion.

 

We genieten al jaren genieten van onze eigen Lolo in donkergrijs en qua stabiliteit en bouwkwaliteit is deze lader van harte aan te raden.

Artikelnummer: 605110 Categorie: Tags: ,
ChargeMakers-EVBox-Certified-Installer

Of kijk eens naar deze