Google-Review-ChargeMakers

Snellader met accu ‘Fast Anywhere’

ChargeMakers-snellader-met-accu-Halma-Friesland

deel dit bericht

Succesvolle oplevering van een snellader met accu in Ferwert Friesland.

Primeur! Ons project ‘⚡️⚡️⚡️ snellader met 🔋 accu’ voor Halma Agro BV is eind juni succesvol opgeleverd en in bedrijf! De eerste alpitronic Hypercharger in Nederland die met accu’s gevoed wordt staat in Ferwert, op weg naar Ameland. Zo gaaf! En af fabriek in Halma-blauw, echt een plaatje. Nu kunnen ook EV rijders met een gerust hart (en voldoende volgeladen) de boot naar Ameland pakken.

Fast Anywhere de oplossing voor Snelladen in een Netcongestiegebied

Snelladen in een gebied waar niet voldoende stroom is (netcongestiegebied) vraagt om innovatieve oplossingen. Die hebben we bij ChargeMakers speciaal voor dit probleem bedacht. Fast Anywhere genaamd. Zo kan er toch snelgeladen worden waar anders helemaal geen snellader aangesloten kan worden. We leveren dit pakket op maat voor elke locatie en situatie.

De accu’s bieden voldoende capaciteit om EV’s te kunnen laden. Mocht het in de toekomst drukker worden met ladende EV’s dan kan de accucapaciteit naar behoefte uitgebreid worden. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden die er zijn voor zowel in als buiten een netcongestiegebied.

Met deze primeur stonden we ook in de Tankpro:Het eerste tankstation in het netwerk van Halma Agro is uitgebreid met een snellader. Er was bovendien nóg een primeur voor de locatie in het Friese dorp Ferwert, want het station werd als eerste in Nederland voorzien van een Alpitronic Hypercharger die werkt op basis van accu’s.’ Lees hier het hele artikel op Tankpro.

ChargeMakers volgen op Linkedin? Leuk, wij delen onze gave projecten en EV kennis. Ons project ‘Fast Anywhere’ Lees je hier

Meer weten of interesse in deze snellaad oplossing? Bel ons direct op 020 – 210 1998 of stuur een mailtje naar hi@ChargeMakers.com en we vertellen je graag over de mogelijkheden voor jou.

ChargeMakers biedt onafhankelijk advies, verkoopt en installeert de beste passende laadpunten voor elke situatie. Thuis, op de zaak en onderweg. Wij helpen klanten graag op weg om een optimale, duurzame elektrische ervaring te krijgen.

Ontvang de ChargeMakers Updates

En blijf op de hoogte over (tijdelijk) laden en elektrische mobiliteit

Ander ChargeMakers Nieuws

Easee-ChargeMakers-Front-Cover-Red
Nieuws

Easee verkoopverbod in Nederland

Per 18 april 2023 geldt er een verkoopverbod voor Easee laders in Nederland in afwachting van een definitief oordeel van de Rijksinspectie Digitale Infrastructuur (RDI).

ChargeMakers-thuisladen-laadpaal
Nieuws

In 3 stappen hoe thuisladen werkt.

ChargeMakers legt in 3 stappen uit hoe het thuisladen werkt en de stroom vanaf je huis naar de laadpaal gaat.

Klaar om te laden? Wij helpen je kiezen

Met tips uit de praktijk en onze Top 3’s maak je makkelijk een keuze.

Scroll naar boven