Google-Review-ChargeMakers

Over Ons
Team ChargeMakers

Natuurlijk: over innovatie en verduurzaming, maar ook plezier en een verschil maken

ChargeMakers laadt overal op met haar tijdelijke laadpunten. Het idee dat laden overal mogelijk moet zijn, ook waar geen of onvoldoende laadpalen zijn, was in 2019 de inspiratie om ons Mobiele Laadplein in-house te ontwikkelen en te beginnen met de verhuur. 

In 2020 zijn ook Mobiele Laadpalen aan onze huurvloot toegevoegd en kan je bij ons terecht voor de aanschaf en installatie van vaste laadpunten – thuis of op kantoor. 

We staan niet stil en blijven door innovatieve producten en diensten ons steentje bijdragen aan elektrische mobiliteit. Neem nou onze houten laadpaal die voor elke vaste lader geschikt is. Zo maken we elektrisch rijden nog leuker.

Learning by doing

Wat is er leuker dan iets bedenken dat nog niet bestaat, het met je eigen handen maken en dan blije klanten het zien gebruiken omdat het hun probleem oplost? 

ChargeMakers-Over-Ons-Caspar-Schoenmakers

Voor Caspar Schoenmakers, oprichter van ChargeMakers, is er niets leuker dan dat. Deze voldoening staat aan de wieg van ChargeMakers en drijft alles wat we doen. We gaan niet uit van wat er is, maar waar behoefte aan is – met impact en een betere wereld als doel. Ons team bestaat uit experts die ieder hun steentje bijdragen op het gebied van creatie, techniek en innovatie. Onze reis om duurzame mobiliteit mogelijk te maken is pas net begonnen!

Cathelijn Schoenmakers- Kloeze houdt zich binnen ChargeMakers met name bezig met de marketing en de customer service. Wij zetten ons dagelijks in om onze klanten zo goed mogelijk te adviseren en faciliteren bij de koop van een laadpaal of bij de huur van tijdelijke laadpunten. Onze expertise in laadpunten gecombineerd met onze ervaringen bij andere klanten, maakt dat wij allerlei soorten klanten en bedrijven kunnen helpen. Zo bieden wij elke keer de best passende oplossing aan die past bij die klant. Dat maakt ons werk om duurzame mobiliteit mogelijk te maken ook zo ontzettend leuk en zetten wij ons hier graag voor in. 

 

 

Scroll naar boven