Zakelijk Laden
Betrouwbaar & Efficiënt

Laadpaal zakelijk -
Van laadpaal tot laadplein; Kies de oplossing die past

Het kiezen van de juiste laadpaal-oplossing voor je bedrijf is maatwerk. Dat staat niet gelijk aan prijzig, maar aan de beste aanpak voor de situatie – en dat houdt uiteindelijk de kosten zo laag mogelijk. Adviseurs van ChargeMakers houden rekening met groei, bezetting en het soort  – auto, bestelbus, vrachtwagen – EV om de juiste laadpaal of laadplein te adviseren. 

Zakelijke laadpunten moeten altijd werken, je bedrijf vertrouwt erop. Niet alleen het  comfort en de lage elektriciteitskosten voor medewerkers en gasten wegen mee, maar ook een hoge bedrijfszekerheid. Door te kijken naar bezettingsgraad, nu en in de (nabije) toekomst, is een schaalbare oplossing mogelijk. Van laadpaal nu naar laadplein als het nodig is, ChargeMakers zorgt dat je bedrijf klaar is voor de toekomst.

We werken met alleen de beste merken

Schaalbaar

en flexibel

 

Het begin van de elektrificatie van je wagenpark roept een hoop vragen op en niet alle vragen zijn nu al te beantwoorden. Met name de groei en laadvereisten om een laadpaal zakelijk in te zetten zijn constant aan verandering onderhevig. Gelukkig is daar goed op in te spelen door een schaalbare laadoplossing te kiezen van bekende Nederlandse merken als EVBox, Alfen of NewMotion. 

Naast de zakelijke laadpalen die je in onze store vindt, kunnen we ook maatoplossingen leveren van andere fabrikanten. Zo werken we met het Amerikaanse ChargePoint en het Noorse Zaptec die in hun eigen land marktleider zijn en veel ervaring meebrengen in energiebeheer en efficiëntie. 

Welke oplossing je ook kiest, de laadpunten van ChargeMakers zijn altijd flexibel inzetbaar en schaalbaar. Zo groeien we met je bedrijf mee. 

ChargeMakers-Laadpaal-Zakelijk-Laadplein-Alfen-Eve-Double

Onze Top 3 voor Bedrijven

#1

Alfen Eve Double
Pro-Line

ChargeMakers-Alfen-Eve-Double-Pro-Line-Laadpaal
2795
Vanaf, excl. BTW
 • Twee auto's tegelijk laden
 • Klaar voor de toekomst Met standaard laadvermogen tot 22kW en verbinding met internet is dit laadpunt snel en flexibel, ongeacht welke auto je laadt
 • Laadplein tot 100 laders
 • Alleen zonder vaste kabel
Bekijk
#2

EVBox Business Line

ChargeMakers-EVBox-Businessline-Wit4
1195
Vanaf, excl. BTW
 • Ook met vaste kabel
 • Klaar voor de toekomst Met standaard laadvermogen tot 22kW en verbinding met internet is dit laadpunt snel en flexibel, ongeacht welke auto je laadt
 • In veel kleuren leverbaar
 • Laadplein tot 20 laders
bekijk
#3

NewMotion Business Pro

ChargeMakers NewMotion Business Pro
1049
Vanaf, excl. BTW
 • Klaar voor de toekomst
 • Laadplein tot 40 laders
 • Verplicht NewMotion abo
 • Alleen zonder vaste kabel
bekijk

Alle laadpalen kunnen we natuurlijk ook voor je installeren

Kies daarvoor bij het samenstellen van je laadpaal het installatiepakket dat bij je past - Compleet of Compleet Plus - en we nemen contact met je op om de laadpaal installatie uit te voeren. Een vaste prijs voor de installatie is wel zo prettig. Meer dan één laadpaal zakelijk installeren of een heel laadplein? Ook dat is geen probleem, neem contact op en we bespreken graag de opties.

Bekijk alle zakelijke Laadpalen in de Store

nl_NL
Scroll naar top