Google-Review-ChargeMakers

Zakelijk Laden
Betrouwbaar & Efficiënt

Laadpaal zakelijk -
Van laadpaal tot laadplein; Kies de oplossing die past

Het kiezen van de juiste laadpaal-oplossing voor je bedrijf is maatwerk. Dat staat niet gelijk aan prijzig, maar aan de beste aanpak voor de situatie – en dat houdt uiteindelijk de kosten zo laag mogelijk. Adviseurs van ChargeMakers houden rekening met groei, bezetting en het soort  – auto, bestelbus, vrachtwagen – EV om de juiste laadpaal of laadplein te adviseren. 

Zakelijke laadpunten moeten altijd werken, je bedrijf vertrouwt erop. Niet alleen het  comfort en de lage elektriciteitskosten voor medewerkers en gasten wegen mee, maar ook een hoge bedrijfszekerheid. Door te kijken naar bezettingsgraad, nu en in de (nabije) toekomst, is een schaalbare oplossing mogelijk. Van laadpaal nu naar laadplein als het nodig is, ChargeMakers zorgt dat je bedrijf klaar is voor de toekomst.

ChargeMakers-Fast-Anywhere-Snellader-Accu-Netcongestie

Fast Anywhere

Snelladen
Met of zonder bufferaccu - ideaal

  • Flexibel – Snelladers met accu’s als buffer bieden de mogelijkheid om snel te laden op locaties waar dit anders niet mogelijk zou zijn vanwege netcongestie.
  • Schaalbaar – De accucapaciteit kan worden uitgebreid naarmate de vraag naar laadvermogen toeneemt.
  • Milieuvriendelijk – Door het gebruik van accu’s wordt de druk op het elektriciteitsnet verminderd, wat bijdraagt aan een duurzamere energievoorziening.
  • Efficiënt – Snelladers met accu’s als buffer bieden een snelle laadtijd, waardoor gebruikers hun reis kunnen voortzetten met minimale vertraging.

Snelladen op eigen terrein - een uitkomst

Waar veel kilometers worden gemaakt in bijvoorbeeld de (stads)logistiek is het belangrijk dat elektrisch rijden geen achteruitgang betekent van de actieradius. De routes moeten dagelijks worden gereden en dat het liefst zero emission en zonder toename aan wachttijd of mankracht/transportmiddelen.

Hier kan snelladen (DC) een uitkomst zijn. ChargeMakers levert snelladers van Alpitronic (de Hyperharger) en Kempower. Innovatieve laders die uitblinken in Ook waar te weinig vermogen voor handen is kan een DC lader worden toegepast. Door accu's als buffervaten in te zetten kan toch worden snelgeladen. Dit is vaak voordeliger dan de netaansluiting verzwaren - en veel sneller te realiseren zonder afhankelijkheid van de netbeheerder.

DC vs AC laden: Hoe vol zit je accu na 30 min snelladen vanaf 20%? (81kWh accu)

300kW DC
150kW DC
50kW DC
22kW AC
11kW AC

Gebaseerd op de Tesla Model 3 Long Range 2021 met behulp van de data van EV Database

We werken met alleen de beste merken

Schaalbaar

en flexibel

Het begin van de elektrificatie van je wagenpark roept een hoop vragen op en niet alle vragen zijn nu al te beantwoorden. Met name de groei en laadvereisten om een laadpaal zakelijk in te zetten zijn constant aan verandering onderhevig. Gelukkig is daar goed op in te spelen door een schaalbare laadoplossing te kiezen van bekende Nederlandse merken als EVBox, Alfen en NewMotion of nieuwkomers zoals Blue Current. 

Naast de zakelijke laadpalen die je in onze store vindt, kunnen we ook maatoplossingen leveren van andere fabrikanten. Zo werken we met het Spaanse Wallbox en het Noorse Easee die in hun eigen land marktleider zijn en veel ervaring meebrengen in energiebeheer en efficiëntie. 

Welke oplossing je ook kiest, de laadpunten van ChargeMakers zijn altijd flexibel inzetbaar en schaalbaar. Zo groeien we met je bedrijf mee. 

ChargeMakers-Laadpaal-Zakelijk-Laadplein-Alfen-Eve-Double

Onze Top 3 voor Bedrijven

Alle laadpalen kunnen we natuurlijk ook voor je installeren

Kies daarvoor bij het samenstellen van je laadpaal het installatiepakket dat bij je past - Compleet of Compleet Plus - en we nemen contact met je op om de laadpaal installatie uit te voeren. Een vaste prijs voor de installatie is wel zo prettig. Meer dan één laadpaal zakelijk installeren of een heel laadplein? Ook dat is geen probleem, neem contact op en we bespreken graag de opties.

Interesse in zakelijke laders, een laadplein of de ChargeMakers EV Ready Scan?

Vul het formulier in en we komen binnen 1 werkdag bij je terug.
ChargeMakers-Alfen-Eve-Single_Pro-Line-Zakelijk-Business-Sovereign-Speed

Bekijk alle zakelijke Laadpalen in de Store

Scroll naar boven