–> in actie… Onze mobiele laadpunten helpen de Technische Unie duurzame kilometers mogelijk te maken

deel dit bericht

Deel op facebook
Deel op linkedin
Deel op twitter
Deel op email

Alle gasten van de Technische Unie gingen door onze mobiele laadpunten voldoende geladen naar huis

–> Onze mobiele laadpunten in actie bij locatie Hart van Holland – Nijkerk. HvH zorgde er zo voor dat alle elektrische rijders van Technische Unie voldoende geladen weer naar huis gingen.

‘Wij worden altijd snel en met veel -energie- geholpen door ChargeMakers! Fijne samenwerking waarbij wij onze klanten blij maken met extra laadpunten op het terrein.’ Bedankt Anouk Sluimer voor je feedback en Technische Unie voor het delen van jullie quote; ‘Samen maken we duurzame kilometers mogelijk’.


Ook je gasten of klanten een optimale EV ervaring bieden? dat kan!

Wij kunnen 1 laadpaal tot een heel laadplein voor je neerzetten. Per dag, week of maand (en) Net wat voor jullie nodig is. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Ontvang de ChargeMakers Updates

En blijf op de hoogte over (tijdelijk) laden en elektrische mobiliteit

Ander ChargeMakers Nieuws

Nieuws

2022! Mooie groeiambities voor ChargeMakers

Het aantal elektrische auto’s stijgt in 2022. ING stelt in haar onderzoek vast dat naar verwachting in 2022 bijna 1 op de 4 nieuwe auto’s volledig elektrisch zal zijn. Focus en groei ambities 2022; tijdelijke laadpunten; vaste laadpalen en Snelladers… ChargeMakers gaat in 2022 nog meer inzetten op het faciliteren van tijdelijke laadpunten. ‘ Met

Nieuws

Wow dat is mooi…Een houten laadpaal! Gewoon te bestellen in onze store.

Mooi hè deze houten laadpaal! Dat vinden wij nou ook! Gewoon te bestellen bij ChargeMakers. Een houten laadpaal, mooi en functioneel… Zo is het hebben van een EV niet alleen goed voor het milieu maar heb je ook gelijk een mooie erecatcher voor de deur. Tof met een likje verf of gewoon onbehandeld landelijk zoals

nl_NL
Scroll naar top