Google-Review-ChargeMakers

ChargeMakers genomineerd voor Amstelveense ondernemer van het jaar

ChargeMakers-genomineerd-Amstelveense-Ondernemer-van-het-jaar

deel dit bericht

Trots op nominatie Amstelveense Ondernemer van het jaar categorie Start-up

Met onze mobiele laadplein oplossing is ChargeMakers genomineerd voor Amstelveense Ondernemer van het Jaar

ChargeMakers is het onze mobiele laadplein oplossing genomineerd voor de Amstelveense Ondernemer van het jaar 2022/2023 in de categorie Start-Up. Daar wij zijn natuurlijk best wel trots op. We zijn genomineerd met de bekende Mobiele Laadplein oplossing. Ons idee om laden overal mogelijk te maken, ook waar geen of onvoldoende laadpalen zijn gecombineerd met onze ambitie om elektrisch rijden voor iedereen toegankelijk te maken, was voor de gemeente Amstelveen voldoende reden om eigenaar eigenaar Caspar Schoenmakers van ChargeMakers te nomineren. Caspar is in 2019 gestart met ChargeMakers met de verhuur van tijdelijke laadpunten. Inmiddels in ChargeMakers actief in Nederland, Belgie en Duitsland en verhuurt ChargeMakers mobiele laadpleinen op events, bij e-testdagen en op bouwlocaties. Naast de verhuur, verkoopt ChargeMakers ook vaste laadpunten en zijn we actief met Snelladers.

Verkiezing Amstelveense Ondernemer van het Jaar

Elke twee jaar wordt in Amstelveen de verkiezing van de Amstelveense Ondernemer van het Jaar gehouden. De verkiezing is een initiatief van de gemeente Amstelveen en Ondernemersvereniging Amstelveen als waardering voor het ondernemerschap binnen de gemeente. Het doel van deze verkiezing is Amstelveense ondernemingen te stimuleren zich in te zetten en andere ondernemers aan te zetten tot een duurzame, innovatieve en creatieve invulling van het ondernemerschap. ChargeMakers herkent zich in deze invulling van ondernemerschap. ‘Wij zetten ons al 3 jaar hard in om, op een duurzame en innovatieve wijze, de markt van elektrische mobiliteit te versnellen’ Gaaf dat ons werk gewaardeerd wordt met deze mooie nominatie van de Amstelveense Ondernemer van het Jaar. We kijken erg uit naar de verkiezing op 18 november 2022′.

“Gaaf dat ons werk gewaardeerd wordt met deze mooie nominatie van de OVHJ in Amstelveen!” Aldus Caspar

Neergestreken in Amstelveen

Ondertussen groeit ChargeMakers uit haar jasje en zijn we in 2021 neergestreken in Amstelveen aan de Bouwerij waar we ruimte hebben om te groeien met onze huurvloot, (snel)laders en qua mensen.” Naast Caspar werkt zijn vrouw Cathelijn ook mee met ChargeMakers. “Leuk om dit samen op te bouwen. Al is nu wel de tijd gekomen om mensen aan het team toe te voegen zodat we de groei door kunnen zetten.”

Groeiambities

Die groei komt onder andere uit een van onze recentste projecten; een snellader met een accu in netcongestiegebied – snelladen waar dat eigenlijk niet kan. “Back to our roots dus, met een innovatieve oplossing die onze klanten vooruit helpt. We zijn tenslotte nog lang niet klaar met onze missie om de overgang naar elektrische mobiliteit te versnellen.”

De Jury bepaalt, maar er is ook een Publieksprijs –> stem op ChargeMakers

De jury bepaalt wie zich Amstelveense Ondernemer van het Jaar mag noemen, maar het publiek mag ook stemmen. Dus, help ChargeMakers de Publieksprijs winnen en geef je stem hier door te kikken op publieksprijs. Alvast Bedankt!

Over ChargeMakers

ChargeMakers biedt onafhankelijk advies, verhuurt, verkoopt en installeert de beste passende laadpunten voor elke situatie. Thuis, op de zaak, bij een event of onderweg. Wij helpen klanten graag op weg om een optimale, duurzame elektrische ervaring te krijgen. ChargeMakers gelooft in een duurzame relatie. Met elkaar en met de wereld om haar heen. Zo heeft zij bijvoorbeeld een samenwerking met WoodYouCare. Voor elk verkochte lader, plant ChargeMakers een boom. ChargeMakers is trots op haar nominatie voor Amstelveense Ondernemer van het Jaar 2022/2023.

Ontvang de ChargeMakers Updates

En blijf op de hoogte over (tijdelijk) laden en elektrische mobiliteit

Ander ChargeMakers Nieuws

Easee-ChargeMakers-Front-Cover-Red
Nieuws

Easee verkoopverbod in Nederland

Per 18 april 2023 geldt er een verkoopverbod voor Easee laders in Nederland in afwachting van een definitief oordeel van de Rijksinspectie Digitale Infrastructuur (RDI).

ChargeMakers-thuisladen-laadpaal
Nieuws

In 3 stappen hoe thuisladen werkt.

ChargeMakers legt in 3 stappen uit hoe het thuisladen werkt en de stroom vanaf je huis naar de laadpaal gaat.

Klaar om te laden? Wij helpen je kiezen

Met tips uit de praktijk en onze Top 3’s maak je makkelijk een keuze.

Scroll naar boven