La recharge à domicile obtient un 9,25

partager ce message

Partager sur facebook
Partager sur linkedin
Partager sur twitter
Partager sur email

De EV rijder geeft zijn privé laadpunt een 9,25 en een openbaar laadpunt elders slechts een 6,75.

Dat blijkt uit het Nationaal Laadonderzoek van het RVO.

Bij ChargeMakers snappen wij dat heel goed. Het is niet alleen prettig om je EV thuis te laden terwijl jij slaapt of je koffie drinkt. Het is ook goed voor de portemonnee; een privé laadpunt verdient zichzelf gemiddeld in 3 jaar terug.

Bij ChargeMakers bieden wij verschillende laadpunten aan. Wij adviseren graag welk laadpunt het beste past bij jou situatie thuis. Wij verzorgen daarnaast ook de installatie van onze laadpunten.

Een selectie van onze opgeleverde thuisladers… een Alfen Single S-Line met grijze kap, een zwarte Easee Home en de Chargeurs Wallbox Pulsar Plus. 
Een van onze klanten over ChargeMakers: ‘Snel geregeld, prima advies gehad voor een laadpaal en backoffice passend bij mijn wensen tegen de meest voordelige prijs. Aanrader.’

Uit het RVO onderzoek komt verder naar voren dat:

  • 78% van de respondenten heeft thuis een laadplek (privé laadpaal thuis of laden via stopcontact) en daar wordt gemiddeld 76% van de kilometers geladen.
  • EV-rijders hebben relatief vaak een eigen oprit of laadmogelijkheid. Dit suggereert dat een eigen oprit of laadmogelijkheid belangrijk is bij de keuze om elektrisch te gaan rijden
  • Van de thuis geladen kilometers wordt ongeveerde helft geregistreerd via een laadpas, de andere helft van de geladen kilometers op een privé laadpaal thuis vindt plaats buiten het zicht van de serviceproviders en netbeheerders.
  • Twee derde van de EV-rijders met een laadpunt thuis laadt op een 3-faselader. 41% kan thuis slim laden en 21% is aangesloten op een slim energiemanagementsysteem. Bron: Nationaal Laadonderzoek 2021 RVO

Thuis laden is een slimme, duurzame en prettige oplossing voor EV rijders. Bij ChargeMakers helpen wij je graag bij de keuze van de juiste laadpaal, wij delen onze ervaringen en kennis rondom verreken en slim laden. Indien gewenst verzorgen wij ook de gehele installatie van de laadpaal.

Waar je als EV gebruiker ook bent, ChargeMakers zorgt ervoor dat je voldoende geladen op weg kan of weer thuis komt.

Obtenez les mises à jour ChargeMakers

Et restez informé sur la recharge (temporaire) et la mobilité électrique

Autres nouvelles des ChargeMakers

Volvo_XC90_T8 _ChargeMakers_recharge à domicile
Blog

La recharge durablement différée comme solution aux prix élevés de l'énergie.

Recharge à domicile à un prix avantageux, pas trop lent et aussi une charge durable. Chaque conducteur de véhicule électrique le souhaite… Lisez ici 3 points sur la manière d'y parvenir en chargeant de manière durablement différée. Moins l'électricité est chère, moins vous conduisez cher en tant qu'utilisateur de VE. Cela semble logique, mais c'est tout un défi aujourd'hui.

fr_FR
Retour haut de page