Google-Review-ChargeMakers

ChargeMakers plant een boom via WoodYouCare voor jou

ChargeMakers_Wood_You_Care_samenwerking

deel dit bericht

Voor elk verkochte lader plant ChargeMakers één boom via WoodYouCare 🌳

Chargemakers doet vanaf deze maand iets extra’s voor de wereld, voor elke verkochte lader plant ChargeMakers een boom via WoodYouCare voor jou🌳. Dat kost jou helemaal niets. ChargeMakers investeert zo samen met jou in een betere wereld. Wij geloven in ondernemen waarin oog voor duurzaamheid essentieel is en maken dit nu nog concreter door onze samenwerking met WoodYouCare. Door bij alle verkochte laders een boom te planten. De teller staat nu al op 56 bomen. Een mooi begin, maar we willen graag nog veel meer mooie bomen planten. Help je mee?

ChargeMakers plant in één week 6 bomen via WoodYouCare in India

ChargeMakers kan met een speciale ‘woodtracker’ zien wanneer en waar onze bomen worden gepland. Zo zijn er in één week geleden 6 bomen van ons in India gepland. Allemaal door ons verkochte laders. ‘Het project is heel tastbaar, voor elk verkochte laadpaal een boom. Het stimuleert ons en onze klanten om meer bomen te planten’ aldus Caspar de eigenaar van ChargeMakers. WoodYouCare werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners die allemaal gecertificeerd zijn en al jaren werken aan het aanleggen en herstellen van bosgronden. Dat is voor ChargeMakers ook de reden om de samenwerking aan te gaan. Benieuwd naar onze bomen voor elk verkochte lader? Volg het planten van een boom door ChargeMakers 🌳🌳 hier

Wil je zelf een boom planten in het ChargeMakers bos? Wat leuk en bedankt hiervoor alvast. Dit doe je gemakkelijk door een lader te bestellen via onze store. Bij het afrekenen van de verkochte lader wordt automatisch een boom toegevoegd en doorgestuurd naar WoodYouCare. Allemaal automatisch, wel zo makkelijk.

Volg onze bomen die ChargeMakers plant via WoodYouCare

ChargeMakers deelt haar maatschappelijke projecten, zoals de samenwerking met WoodYouCare geregeld met alle volgers. Wil je ons ook volgen? lees hier onze samenwerking ‘ voor elk verkochten lader een boom’ met WoodYouCare en volg ons direct.

Meer weten over onze samenwerking met WoodYouCare of onze dienstverlening? Leuk als je belt. Dit kan op 020 – 210 1998 of stuur een mailtje naar hi@ChargeMakers.com en helpen je dan graag verder.

Over ChargeMakers

ChargeMakers biedt onafhankelijk advies, verhuurt, verkoopt en installeert de beste passende laadpunten voor elke situatie. Thuis, op de zaak, bij een event of onderweg. Wij helpen klanten graag op weg om een optimale, duurzame elektrische ervaring te krijgen. ChargeMakers zet zich in op duurzaamheid, vandaar dat wij een samenwerking zijn aangegaan met WoodYouCare. Voor elke verkochte laadpaal plant WoodYouCare een boom.

Ontvang de ChargeMakers Updates

En blijf op de hoogte over (tijdelijk) laden en elektrische mobiliteit

Ander ChargeMakers Nieuws

Easee-ChargeMakers-Front-Cover-Red
Nieuws

Easee verkoopverbod in Nederland

Per 18 april 2023 geldt er een verkoopverbod voor Easee laders in Nederland in afwachting van een definitief oordeel van de Rijksinspectie Digitale Infrastructuur (RDI).

ChargeMakers-thuisladen-laadpaal
Nieuws

In 3 stappen hoe thuisladen werkt.

ChargeMakers legt in 3 stappen uit hoe het thuisladen werkt en de stroom vanaf je huis naar de laadpaal gaat.

Klaar om te laden? Wij helpen je kiezen

Met tips uit de praktijk en onze Top 3’s maak je makkelijk een keuze.

Scroll naar boven