ChargeMakers op de lijst ‘ondernemer Made for Change’ Triodos

deel dit bericht

Deel op facebook
Deel op linkedin
Deel op twitter
Deel op email

ChargeMakers | Versnelt de transitie naar elektrische mobiliteit

Wat een eer dat we als ChargeMakers op de lijst staan van het Triodos bank initiatief: Ondernemers Made for Change.  Op deze lijst staan producten en diensten van ondernemers uit de Triodoscommunity die bijdragen aan een beter klimaat. Daar mag ChargeMakers onderdeel van uit maken: Wij versnellen ten slotte de transitie naar elektrische mobiliteit.

ChargeMakers heeft met de ‘laadhanger’ een uniek concept ontwikkeld. Het is een mobiel laadplein op wielen met zes laders. Het kan plug & play ingezet worden. De stroom komt van het net of bijvoorbeeld mobiele accu’s en dat maakt het concept heel eenvoudig inzetbaar. Zo kan er toch geladen worden op locaties die (nog) geen vaste laadinfra hebben.

check hier de Triodos ‘Ondernemers Made for Change’ Community

Ontvang de ChargeMakers Updates

En blijf op de hoogte over (tijdelijk) laden en elektrische mobiliteit

Ander ChargeMakers Nieuws

Volvo_XC90_T8 _ChargeMakers_thuisladen
Blog

Duurzaam uitgesteld laden als oplossing voor de hoge energieprijzen.

Thuisladen voor een gunstige prijs, niet te langzaam en ook nog duurzaam laden. Dat wil elke EV rijder wel… 3 punten hoe je dit kan realiseren door duurzaam uitgesteld te laden lees je hier. Hoe goedkoper de stroom hoe goedkoper je rijdt als EV-gebruiker. Dat klinkt logisch, maar is vandaag de dag best een uitdaging.

nl_NL
Scroll naar top