Caspar (Founder) geïnterviewd door Nieuws.nl

deel dit bericht

Deel op facebook
Deel op linkedin
Deel op twitter
Deel op email

“Zoiets relatiefs simpels als elektrisch rijden en daardoor van betekenis kunnen zijn voor het klimaat, why not?”


Tijdens het interview stelde Mariette Reineke van Nieuws.nl, Caspar vragen zoals ‘wie inspireert jou‘ en ‘wat voor adviezen vragen mensen aan jou ‘. Vragen waar hij toch even over na moest denken. Maar het is een prachtig, eerlijk, interview geworden. Naderhand zeker een moment geweest voor Caspar om stil te staan bij wat er allemaal is gebeurd de afgelopen 3 jaar. Om vervolgens weer vooruit te kijken, want er liggen voldoende plannen om samen met Cathelijn Schoenmakers mee aan de slag te gaan.

Interview Nieuws.nl

Rond zijn 38ste stelde Caspar Schoenmakers zichzelf de volgende vraag: ga ik nog dertig jaar in dienst werken of ga ik een onderneming starten op het gebied van verduurzaming en waar de wereld wat beter van wordt? Zelf alle besluiten nemen, dat leek hem heerlijk. Sinds drie jaar runt hij ChargeMakers, waarmee hij laadpunten voor elektrische auto’s verhuurt en verkoopt. lees hier verder

Een interview over ChargeMakers en Caspar zelf. ‘een gesprek waarvan ik naderhand dacht; “stof tot nadenken”

Ontvang de ChargeMakers Updates

En blijf op de hoogte over (tijdelijk) laden en elektrische mobiliteit

Ander ChargeMakers Nieuws

Volvo_XC90_T8 _ChargeMakers_thuisladen
Blog

Duurzaam uitgesteld laden als oplossing voor de hoge energieprijzen.

Thuisladen voor een gunstige prijs, niet te langzaam en ook nog duurzaam laden. Dat wil elke EV rijder wel… 3 punten hoe je dit kan realiseren door duurzaam uitgesteld te laden lees je hier. Hoe goedkoper de stroom hoe goedkoper je rijdt als EV-gebruiker. Dat klinkt logisch, maar is vandaag de dag best een uitdaging.

nl_NL
Scroll naar top