2022! Mooie groeiambities voor ChargeMakers

deel dit bericht

Deel op facebook
Deel op linkedin
Deel op twitter
Deel op email

Het aantal elektrische auto’s stijgt in 2022. ING stelt in haar onderzoek vast dat naar verwachting in 2022 bijna 1 op de 4 nieuwe auto’s volledig elektrisch zal zijn.

Focus en groei ambities 2022; tijdelijke laadpunten; vaste laadpalen en Snelladers…

ChargeMakers gaat in 2022 nog meer inzetten op het faciliteren van tijdelijke laadpunten. ‘ Met onze tijdelijke laadpunten zorgen wij ook in 2022 er weer voor dat EV gebruikers voldoende geladen naar huis kunnen. Vooral tijdens piekmomenten of plekken waar weinig laadpunten zijn werkt dit erg goed‘. Zo is ChargeMakers aanwezig bij EV lanceringen, verschillende events en bij testdagen.

Vaste laadpunten voor thuis of op de zaak

in 2021 heeft ChargeMakers veel klanten blij gemaakt met een vaste laadpaal. Wij verwachten in 2022 weer nieuwe klanten naar volle tevredenheid te helpen bij de keuze voor een laadpaal. Met of zonder installatie. Wij hebben voldoende en verschillende merken op voorraad en geven graag advies op maat. Zo weet de klant zeker dat hij het beste advies krijgt.

Next step; Snelladers, perfect voor plekken onderweg.

in 2022 gaat ChargeMakers ook Snelladers verkopen. Een laadproduct wat past binnen de strategie en groeiambities van ChargeMakers. Snelladers zijn de perfecte oplossing voor laden onderweg. Zo biedt ChargeMakers laadoplossingen aan voor thuis, op de zaak of onderweg.

Waar je als EV gebruiker ook bent, ChargeMakers zorgt ervoor dat je voldoende geladen weer thuis komt.

Ontvang de ChargeMakers Updates

En blijf op de hoogte over (tijdelijk) laden en elektrische mobiliteit

Ander ChargeMakers Nieuws

Blog

Duurzaam uitgesteld laden als oplossing voor de hoge energieprijzen.

Thuisladen voor een gunstige prijs, niet te langzaam en ook nog duurzaam laden. Dat wil elke EV rijder wel… 3 punten hoe je dit kan realiseren door duurzaam uitgesteld te laden lees je hier. Hoe goedkoper de stroom hoe goedkoper je rijdt als EV-gebruiker. Dat klinkt logisch, maar is vandaag de dag best een uitdaging.

Blog

Wanneer heb je nu dé optimale snellaadervaring?

Benieuwd hoe jij sneller kan laden bij een snellader? Lees hier de vier zaken om rekening mee te houden. Maar eerst even over mijn optimale snellaadervaring bij de Witte bergen in Eemnes. Ik was onderweg met mijn Tesla model 3 en stopte bij de nieuwe Super chargers aldaar. Deze zijn nieuw en heel snel; zo’n

nl_NL
Scroll naar top